За поредна година спортистите от ЦНСТ-Карлово, трениращи вдигане натежести взеха участие в големия традиционен събор на Манастирска поляна край Сопот. Съборът се проведе на 14.02.2015 г.-Деня на Свети Валентин под надслов „Да стоплим сърцата с вино и любов”. Присъстваха много официални гости и хиляди хора от цялата страна, от Македония и Сърбия, които бяха заобиколени от валентинки, сърчица, вино и ухаещи скари.

Ритуално зарязване на лозето направи кметът на град Сопот –Веселин Личев.

Нашите спортисти, заедно със своя треньор, господин Лухов и своите приятели-перуанци взеха участие в демонстрационен турнир, където демонстрираха своите спортни умения пред хилядите гости на Празника.

Останалите потребители от ЦНСТ се включиха в организираното шествие до Водопада в гр.Карлово, по случай Свети Валентин. Изявата беше организирана от ЦОП/ДЦДУ гр.Карлово. Участие взеха и доброволците, които заедно с нашите деца подаряваха изработени от тях пъстри картички, сърчица и валентинки. С вмъкнати в тях послания за любов и обич, подаряваха на хората, които срещаха по пътя си. Подаряваха и много усмивки с озарените си лица!