Коледа е един от най-очакваните празници от всички – и от децата, и от възрастните! Нашите потребители очакваха своето Коледно парти с голямо желание, знаеха, че ще получат много топлина , любов, добри пожелания и послания, много подаръци от своите гости, от екипа на ЦНСТ и от Ръководството на СОНИК СТАРТ.

На 22.12.2015 година в ЦНСТ за деца без увреждания-Карлово се проведе традиционното КОЛЕДНО ПАРТИ! Навсякъде ВКЪЩА КАТО ВКЪЩИ имаше светещи лампички, шарени гирлянди и украсена елха. Децата сами подготвиха Коледната почерпка-сандвичи, баница, сладки…

Имаше и много гости, които потребителите лично поканиха със своите красиви ръчно изработени картички. На КОЛЕДНОТО ПАРТИ дойдоха : Кметът на кв. Анево-Сопот, г-н Николай Николов, секретарят на МКБППМН, г-жа Пенка Башлийска, инспекторът от Детска педагогическа стая, г-н Дени Юнаков социални работници от ОЗД, доброволци от Младежката организация на БСП в Сопот, близки приятели и родители на потребителите, колеги от ЦОП/ДЦДУ –Карлово и др.

Коледа е и времето, в което всички деца започват още по-сигурно да вярват в мечтите си и да се надяват, че именно на този празник те ще се сбъднат.

На нашите деца им пожелахме да бъдат здрави, щастливи, да ни радват със своите спортни успехи и добри резултати в училище!

100_5132 100_5131 100_5124 100_5119